Nye ansigter i Skateboardkomiteen

For et par uger siden, var der årsmøde i Skateboardkomiteen i RullesportDanmark. Skateboard.dk er kommet i besiddelse af referatet fra den nye komites første møde og kigger lidt nærmere på, hvad det er for en samling af ekstraordinere skatere, der nu skal repræsentere os alle i Danmarks Idrætsforbund.

Læs mere ...

CPH Open 2022

https://theboardr.com/events/3780/CPH_Open

 No more secrets!

Sådan sikrer du tid til skate

 

I takt med at voksenlivet indtræder og man får landet villa, Volvo og vovse, så kan tiden til skate blive reduceret. Skateboard.dk har spurgt en håndfuld fremtrædende oldboys om, hvordan de sikrer sig tid til skateboard i en hverdag med mange andre gøremål.

Læs mere ...

Jysk Skateboard forbund old boys afdeling indtog Skive

Som det er de fleste velkendt, så afholdte Jysk skateboard forbunds (JSF) oldboys afdeling et BYOS træf i Skive i maj 2021. Med vanlig sans for nyhedsværdien har Skateboard.dk taget en snak med en af bagmændende.

Læs mere ...

Den Nationale Platform for Gadeidræt vil på finansloven

Hvis man følger lidt med i den politiske debat, så er det tydeligt, at Den Nationale Platform for Gadeidræt, vil have fingre i en del af udlodningsmidlerne. Skateboard.dk har taget en snak med Rasmus fra Gadeidræt for at høre, hvad det går ud på.

 

Læs mere ...

Dansk skateboarding på månen

Det norddanske skateboardfirma, Brodega Skateboards, har den sidste uge ramt en lang række sociale platforme, med en historie om at de vil sende Dansk Skateboarding til månen. Skateboard.dk har taget en snak med Brodega om projektet.

Læs mere ...

Mediefokus på scoot vs. skateproblematikken

 

For en månedstid siden satte Weekendavisen fokus på udfordringen med skateparks, der oversvømmes af børn på løbehjul. Siden da har flere medier fulgt op på historien.

Læs mere ...

En sommeraften i Ribe

Skateboard.dk har modtaget en lille beretning om et lille skate-trip til FSRs nyeste kreation i Ribe. Afsenderen er ingen ringere end Esbjerg-legende, Morten Knak

Læs mere ...

Hvorfor er I medlem af Rullesport Danmark?

Rullesport Danmark er glade, da medlemstallet steg markant i 2019. Det skyldes blandt andet, at syv nye skateboardforeninger meldte sig ind. Skateboard.dk har spurgt de syv, hvad grunden er til, at de har meldt sig ind og om de har fået det ud af det, som de forventede.

Læs mere ...

Nye tal på dansk foreningsskateboard

Danmarks Idrætsforbund tæller en gang om året sinde medlemmer. Tallene for 2019 er netop blevet opgjort og Skateboard.dk har kigget lidt på tallene for Rullesport Danmark

Læs mere ...

Copenhell 2020

Cphell forside

Blev coronakrisen forudsagt af en tidsrejsende på Copenhell i 2016? Og hvilke bands er værd at se, hvis årets metalfestival ikke bliver aflyst, og du gerne vil føle dig ung med de gamle?

 

Læs mere ...

Skateboardpolitisk start på 2020

Der er i årets første måneder sket et par ting på det skateboardpolitiske område. Skateboard.dk kommenterer

Læs mere ...

Ny organisering i RullesportDanmark

Skatesporten i Danmark har siden maj 2018 officielt været organiseret i RullesportDanmark gennem Sportskomitéen for Skateboard. Rullesport Danmark har i denne weekend præsenteret et forslag til en organisationsændring. Skateboard.dk har taget et kig på det oplæg, som blev præsenteret i Idrættens Hus

Læs mere ...

Kiwiernes organisering af skatebording

For at forstå sig selv må man nogen gange kigge på andre. Skateboard.dk har derfor taget rejsen om på den anden side af jorden og snakket Skateboarding New Zealand

Læs mere ...